Scroll to top

Ekipa Blejskega strateškega foruma išče okrepitve

Iščemo prostovoljce, ki bi nam pomagali pri izvedbi že 17. Blejskega strateškega foruma. Letos bo potekal med 29. in 30. avgustom.

Prostovoljci so eden izmed ključni elementov, ki prispevajo k vsakokratnemu uspehu konference.

Upamo, da se nam pridružiš in postaneš del naše zgodbe.

Prijave za BSF prostovoljce sedaj zaključene!

Na kratko o Blejskem strateškem forumu

V sedemnajstih letih obstoja je Blejski strateški forum (BSF) prerasel v vodilno mednarodno konferenco v srednji in jugovzhodni Evropi, ki vsako leto pritegne najrazličnejše domače in mednarodne udeležence. Namen Foruma je sodelujoče spodbuditi k razpravam o sodobnih regionalnih in globalnih izzivih ter iskanju inovativnih rešitev. Poleg tega je odlična priložnost za različna dvostranska in večstranska srečanja ter mreženje z vidnimi regionalnimi in globalnimi deležniki.

Letošnji, že 17. Blejski strateški forum, ki ga organizirata Ministrstvo za zunanje zadeve in Center za evropsko prihodnost, bo potekal 29. in 30. avgusta 2022. Pred tem se bo med 26. in 28. avgustom odvijal tudi Blejski strateški forum za mlade (Young Bled Strategic Forum – Young BSF), ki širokemu naboru mladih voditeljev, podjetnikov, influenserjev, mislecev in družbenih aktivistov ponuja platformo za deljenje vizij, izmenjavo idej in mreženje.

Prostovoljci

BSF iz leta v leto postaja večja mednarodna konferenca, tako po številu visokih gostov (lansko leto smo med drugimi gostili kar pet predsednikov držav ter 12 predsednikov vlad!) kot tudi po številu drugih udeležencev. Vsakoleten uspeh BSF pa brez dvoma ne bi bil možen brez izdatne pomoči prostovoljcev, ki opravljajo neprecenljivo delo pri izvedbi foruma. Zato tudi v letošnjem letu ponujamo priložnost mladim, da se nam pridružijo kot prostovoljci in postanejo del naše zgodbe.

Kje in kako boš vključen kot prostovoljec Blejskega strateškega foruma?

o   na odprtju foruma v Festivalni dvorani,

o   v medijskem centru,

o   pri sprejemu delegacij na letališču Brnik,

o   v dvoranah na razpravah (tehnična in logistična pomoč, podpora moderatorjem),

o   na bilateralnih srečanjih,

o   na akreditacijskem pultu,

o   na Young BSF

o   v ekipi za družbena omrežja.

Zakaj sodelovati kot prostovoljec na Blejskem strateškem forumu?

o   nova poznanstva,

o   priložnost za mreženje,

o   izkušnje z delom na mednarodnem projektu,

o   možnost priznanja dela kot prakse v okviru formalnega izobraževanja,

o   izkušnja največje regionalne strateške konference.

Za vse prostovoljce bosta organizirana prehrana in prevoz iz Ljubljane do prizorišč na Bledu. Delo prostovoljcev bo potekalo predvsem v ponedeljek 29. ter v torek 30. septembra, nekaj prostovoljcev pa bomo potrebovali že v nedeljo 28. avgusta ter na Young BSF kot tudi v času priprav na forum. Predpriprave za delo prostovoljcev bodo vključevale nekaj koordinacijskih sestankov in izobraževanj.

V primeru dodatnih vprašanj se obrni na magdalena.rakovec@cep.si

Print Friendly, PDF & Email

Related posts